Ingrediënten
500 gram aardappelen
4-5 eieren
1 bakje hamreepjes
1 rode paprika
8-10 stuks augurken
2 stengels bleekselderij
2-4 eetlepels mayonaise
Snufje peper en zout
2 theelepels azijn of augurkennat

Bereidingswijze
Kook de eieren in ruim water voor circa 10 minuten, en laat ze daarna afkoelen voor verder gebruik.
Vul een middelmatige pan voor de helft met water en een snufje zout, en breng deze aan de kook. Schil de aardappelen en snijd ze in brunoise (kleine blokjes), voeg ze toe aan de pan met kokend water voor 3-6 minuten. Giet ze vervolgens af en spoel met koud water om ze af te laten koelen.
Pel de eieren en snijd de eieren, hamreepjes, paprika, augurk en bleekselderij in brunoise.
Meng alle ingredienten in een (salade)kom en breng op smaak met een snufje zout en/of peper en wat azijn of augurkennat.
Reactie plaatsen
Reacties